SUSHI BY ME DEVENTER

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1476 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi By Me Deventer. Meer weten? Ontdek meer

29 jan 2023 om 14:12 Sushi kwam uur te laat. Ik had ca 3 uur van te voren besteld om er vanuit te kunnen gaan dat de sushi om 18.00 zou komen. Maar helaas, na bellen om 18.30 kwam de sushi pas om 19.00. Dit was helaas niet de eerste keer. Warme garnalen waren slap en lau
22 jan 2023 om 9:00 Het duurde meer dan 2 uur voordat mijn bestelling er was
21 jan 2023 om 22:13 Zwaar kut dat het zolaat kwam, half 7 zou het komen en kw over 8 pas bezorgd!! Ben er klaar mee. TRIEST, GEWOON SLECHT
21 jan 2023 om 20:16 2 uur na bestelling en nog steeds niks... De max (hoe laat kwam je bestelling binnen) die ik kan selecteren is 90 minuten... En daar zit de bezorging vanaf bestelling al ver over.. Bestelling om 17:59... 20:14 nog steeds geen bestelling binnen
4 jan 2023 om 7:17 Eerste en laatste keer! Klein bakje met rijst, lauw en amper garnalen in. Bij de loempias en de ebi werd er niet eens chili saus bijgevoegd. Direct de prullenbak in!
3 jan 2023 om 23:47 Verder heel goed
2 jan 2023 om 9:05 De pittige tonijn is te pittig voor kids
24 dec 2022 om 22:12 Duurde 2 uur voordat het eten er was
23 dec 2022 om 21:15 Hetgene wat warm moest zijn was koud... nieteens lauw maar gewoon koud. Bezorging duurde bijna 2 uur. De sushi was oke. Jammer maar niet voor herhaling vatbaar.
3 dec 2022 om 8:02 Tonijn sushi smaakte naar zeep, deze hebben we echt niet opgeten. Sushi was matig, eigenlijk smaakte ze allemaal een beetje het zelfde
20 nov 2022 om 23:23 Wederom, heerlijk genoten van de zeer royale bowl! Ondanks wij online de verkeerde bestelling hadden geplaatst, konden wij deze telefonisch alsnog aanpassen.
13 nov 2022 om 20:18 Erg lang moeten wachten terwijl geadverteerd wordt met een korte bezorgtijd. Helaas heeft mij partner nu niet kunnen eten