SUSHI BY ME DEVENTER

SUSHI BY ME DEVENTER Sushi Take Away

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1435 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi By Me Deventer. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2022 om 15:16 Lekker eten, bezorger binnen 5 min van afgesproken tijd.
25 apr 2022 om 22:10 Lekkerste sushi en wok die ik ooit heb gegeten. Zeker een 5!
2 apr 2022 om 9:35 Tonijn en sushi waren niet vers
19 mrt 2022 om 22:25 Het leek of de sushi niet net gemaakt was, het was echt koud
6 mrt 2022 om 0:52 Er zat een haar in 2 sushi stukken. Bezorging duurde ook langer dan aangegeven
26 feb 2022 om 23:56 Meer dan twee uur gewacht (niet overdreven) op een bordje sushi ‘omdat het druk was’. Geef dat dan op thuisbezorgd aan… dat bestel ik ergens anders… Kwaliteit was een beetje alsof er vóór het bezorgen eerst 1,5 uur mee is rondgereden… oh wacht…
21 feb 2022 om 20:56 Voor de aangegeven tijd bezorgd door een aardige jonge man. De sushi was heerlijk.
18 feb 2022 om 20:23 Geen soja saus, wasabi of stokjes gekregen. Veels te lang moeten wachten op eten
17 feb 2022 om 21:47 Netjes op tijd bezorgd De pokebowl met garnalen , daar hadden wij er twee van , was zeer teleurstellend, maar 4 kleine stukjes garnaal . Geen aanrader
15 feb 2022 om 7:15 Iets vertraagd, maar Valentijnsdag en excuses van de sympathieke bezorger. Heerlijke sushi
8 feb 2022 om 9:15 Zeer tevreden. Goede kwaliteit!
29 jan 2022 om 21:57 90m ipv 60 is nog ok. Kiploempias zijn ook mini loempia size. Erg duur 1€ per stuk, beter op de kaart zetten dat het ook mini is. Edamame erg klein portie voor 4,5€, smaakte erg muf en deels naar vis. Kipnoedels bak op zn kop in de tas:alles vol saus