SUSHI BY ME DEVENTER

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1550 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi By Me Deventer. Meer weten? Ontdek meer

12 feb 2024 om 6:55 Het eten was lekker, maar 2 uur moeten wachten op het eten. Gebeld en toen zeiden ze dat we volgens de bezorger de volgende waren, ruim een half uur later was hij er pas. Zo groot is Deventer niet..
4 feb 2024 om 20:27 Ik heb wel 2:45 minuut gewacht op me bestelling
2 feb 2024 om 8:48 Kip was koud.
29 jan 2024 om 0:23 Matige sushi, niet weer hier bestellen
27 jan 2024 om 23:01 Goed
22 jan 2024 om 23:25 Drie kwartier gewacht. Uiteindelijk gebeld. Bleek dat ik nog langer moest wachten ivm e ronde van de bezorger. Bestelling geannuleerd. Afwachten of ik het geld terugkrijg.
13 jan 2024 om 21:04 Meer dan 1,5 uur gewacht op het eten, daarna gebeld omdat er al een half uur stond dat er elk moment kon worden aangebeld. Uiteindelijk zeker 2 uur gewacht voor een "redelijke" pokebowl.
12 jan 2024 om 19:24 Door overmacht kwam de bestelling iets later, maar daar werd netjes over gebeld. Eten was lekker en meer dan oorspronkelijk besteld.
9 jan 2024 om 23:52 Door overmacht (uitvallen stroom )was de bestelling een veel later
2 jan 2024 om 19:43 We moesten bijna 2 uur op ons eten wachten. We werden weliswaar gebeld dat de bestelling later zou komen maar ondanks dat werd het eten nog 45 minuten later dan het afgesproken tijdstip bezorgd. bestelling klopte niet. Meer betaald dan we kregen.
28 dec 2023 om 20:33 2x achter elkaar het eten veel te laat gekregen. Vorige keer 2.5 uur te laat nu 1 uur 15 te laat. Eten is van smaak heerlijk en prima maar de levertijden zijn evht schandalig
25 dec 2023 om 21:25 Eerder bezorgd dan verwacht :)