SUSHI BY ME DEVENTER

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1572 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi By Me Deventer. Meer weten? Ontdek meer

21 jul 2024 om 21:12 fucking vies, koud, taai en smaakt alsof t al een week in een koeling ligt voor zo veel geld kan je beter bij de albertheijn sushi halen
19 jun 2024 om 19:17 Ik had begin van de middag al besteld en het kwam 20 min na de gekozen tijd. Het eten was gewoon heerlijk !!
6 jun 2024 om 21:19 Eten was lekker zoals altijd. Bezorgen duurde wel beetje lang deze keer
31 mei 2024 om 23:37 Duurde 90 minuten voordat mijn eten aankwam. Na 1 uur gebeld waar het bleef en de bezorger zou met 5 minuten de deur uitgaan maar na een halfuur kwam mijn bestelling pas aan. Waardeloos.. nooit meer weer hier voor mij.
28 mei 2024 om 23:00 Het duurde even voordat het er was, maar wat een uitkomst als je ziek thuis zit! Het eten was heerlijk vers en smaakte goed!
26 mei 2024 om 20:35 Delicious sushi and excellent delivery customer service.
13 mei 2024 om 19:32 Heerlijk gegeten, vriendelijke bezorger en ruim op tijd! 5/5 sterren waard!
12 mei 2024 om 18:58 Koud eten en een bezorgtijd van 90 minuten. Eén keer en nooit meer!
28 apr 2024 om 19:27 Het eten was heerlijk.....
27 apr 2024 om 19:14 De sushi was lekker. Ik vond het alleen jammer dat er werd aangebeld terwijl ik bij de opmerkingen duidelijk had vermeld om op het raam te kloppen omdat ons kind lag te slapen (22:20). Next time graag even de tijd nemen om de opmerkingen te lezen!
2 apr 2024 om 8:05 De bestelling kwam een uur te laat en het leek geen vers gemaakte sushi. Niet voor herhaling vatbaar
1 apr 2024 om 21:24 2 uur geleden besteld. nog geen eten. verschrikkelijk slecht